Trening kamp u Hercegovini (Mostar)

Po odluci Upravnog odbora BiSaBiH sa I. sjednice održane u Četvrtak; 10.02.2021. godine pod točkom 5. Dnevnog reda UO BiSaBiH; Biciklistički savez Bosne i Hercegovine u periodu od 23.03.2021. godine (Srijeda) do 27.03.2021. godine (Nedelja) održati će 2. trening kamp sa mladim BiH biciklistima. Trening kamp će se održati u Hercegovini (Mostar), a kroz četiri dana BiH biciklisti će se bolje upoznati, družiti, voziti i trenirati u Hercegovini.

Treninzi će se obavljati uz stručno osoblje (Adnan Mekić; Hajrudin Trle i Amar Njemčević), a planirane su i edukacije na temu sudija i sportskih trenera koje će voditi stručne osobe iz Biciklističkog saveza BiH.

Planirani dolazak biciklista je u Srijedu, 23.03.2021. godine u popodnevnim satima, gdje bi se biciklisti smjestili, te bi ih u večernjim satima pozdravio Toni Zorić, predsjednik BiSaBiH uz par riječi dobrodošlice, a zatim bi treneri predstavili Plan i program treninga kampa i svih aktivnosti koje će se održati u periodu od 23.3.2022. do 27.03.2022. godine.
Ukoliko netko od biciklista ima želju za dolaskom ranije, otvorena je i ta mogućnost, samo je potrebno javiti se mailom i/ili navesti isto u prijavnici.

Prijavnicu možete popuniti OVDJE: https://forms.gle/JcCeygsz5HfNPGtUA

Prijave su otvorene za sve klubove i sve bicikliste kako u BiH, tako i Republici Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, a prijaviti se možete sve do 15.03.2021. kada se prijave i službeno zatvaraju. Svim sudionicima je osiguran smještaj u Studentskom hotelu Mostar uz tri obroka po cijeni od 40KM (20 eura) ili po cijeni od 50KM (25 eura) za luxury smještaj.

LINK SMJEŠTAJA: Student Hotel Mostar – http://www.booking.com/Share-OKK9kyL
*Dostupno 50 mjesta, u slučaju popunjenja, potražiti ćemo dodatne smještajne kapacitete.

Za više informacija kontaktirajte nas na mail: office@bisabih.ba