Trening kamp 2023. – Mostar

Biciklistički savez Bosne i Hercegovine u periodu od 17.03.2023. godine (Petak) do 19.03.2023. godine (Nedelja) održati će 3. po redu trening kamp sa mladim BiH biciklistima. Trening kamp će se održati u Hercegovini (Mostar), a kroz tri dana druženja, treninga i edukativnih programa mladi BiH biciklisti će se bolje upoznati, družiti, voziti i trenirati u Hercegovini, te steći nova iskustva i znanja kroz rad sa starijim kolegama i trenerima.

Treninzi će se obavljati uz stručno osoblje (Adnan Mekić; Hajrudin Trle i Amar Njemčević), a planirane su i edukacije na temu sudija i sportskih trenera koje će voditi stručne osobe iz Biciklističkog saveza BiH.

Planirani dolazak biciklista je u petak, 17.03.2023. godine u popodnevnim satima, gdje bi se biciklisti smjestili, te bi ih u večernjim satima pozdravio Toni Zorić ispred domaćina Udruge “Herzegovina Bike”, a zatim bi treneri predstavili Plan i program treninga kampa i svih aktivnosti koje će se održati u periodu od 17.3.2023. do 19.03.2023. godine.

Prijavnicu možete popuniti OVDJE: https://forms.gle/KUqvF4wfF7TZGzd56 

Prijave su otvorene za sve klubove i sve bicikliste kako u BiH, tako i Republici Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, a prijaviti se možete sve do 10.03.2023. kada se prijave i službeno zatvaraju. Svim sudionicima je osiguran smještaj u Studentskom hotelu Mostar uz tri obroka po povlaštenoj cijeni od 50KM (25 eura).

VAŽNO: Broj sudionika je ograničen ove godine, stoga je potrebno da se prijavite u što skorije vrijeme kako bi ste sebi osigurali mjesto na kampu.

LINK SMJEŠTAJA: Student Hotel Mostar – http://www.booking.com/Share-OKK9kyL

Kako je to izgledalo proteklih godina pogledajte OVDJE.

Za više informacija kontaktirajte nas na mail: office@bisabih.ba